Referenties

 

"Omdat ik met mijn bedrijf met uitzonderingen op de regels te maken heb, ben ik juist bij Creatieve Boekhouding aan het goede adres. Zij zijn op de hoogte van regels die voor mijn branche gelden en het is gebleken dat ik zonder zorgen mijn boekhouding aan hen kan uitbesteden."
Bardo Camp

"De concrete tips van Creatieve Boekhouding maakten het voor mij inzichtelijk wat mijn groeimogelijkheden zijn. Dat heeft er voor gezorgd dat ik met nog meer zin en energie met mijn bedrijf bezig ben."
Mieke Meijer

"Creatieve Boekhouding is gespecialiseerd in de creatieve sector. Zij weten waar je bedrijf over gaat, begrijpen waar je met je vragen op doelt en gaan daar direct op in. Voor onze ontwikkeling was het een stap in de goede richting om de boekhouding uit te besteden aan een professional."
Raw Color

"Omdat je als ondernemer vaak moet onderhandelen is het fijn als er iemand met verstand van zaken je ondersteunt. Door het advies van Creatieve Boekhouding verlopen gesprekken die ik met opdrachtgevers heb zakelijker en ontstaat er meer duidelijkheid voor mijzelf en voor mijn klanten."
Studio Rocco Verdult